Näkemys Ukrainan kriisistä mielipiteisiin.

Ukrainan kriisi luonnollisesti jakaa mielipiteitä sosiaalisessa mediassa, eduskunnassa ,  blogeissa ja muutenkin lähes jokapuolella.

Eduskunnassa puhuttiin kuluvalla viikolla  Suomen turvallisuus politiikasta ja sen mahdollisesta muutoksen tarpeesta. Kokoomuksen kanta näkyi lähinnä  nato mielteisinä puheina, jota sitten muut puolueet arvostelivat kukin tyylillään. Ben Zyskowicz vertasi putinnia staliniin ja hitleriin. Suurin osa kuitenkin tuomitsi venäjän toimet ukrainassa, pari vasuria tais nähdä asian toisella tavalla. Muuta itsellenni ei juurikaan tuosta keskustelusta jäänyt mieleen.

Blogeja lueskellessa törmäsin sitten aivan ääripäihin esimerkkinä nyt: Hemmo Koskiniemi,  jonka kanssa minulla on aivan erilaiset näkemykset asioista tässä ukraina kriisissä. Saatiin Hemmon kanssa pikkuisen rakentavaa keskustelun tynkääkin aikaiseksi, tosin mielipiteet molemilla on niin vahvat, että se tuskin olisi pitemmän päälle ollut  kovinkaan rakentavaa. Itse luotan kuitenkin enemmän kotimaisiin media lähteisiin kun käsitykseni mukaan Hemmo pikkaisen osaa niistä karsastaa.  Toisena ääripäänä näin Juhani Putkisen blogit, jotka taas edustavat pikkaisen kovemilla mausteila olevaa tekstiä.

No mielipiteitä ja näkemyksiä pitää olla ja niistä pitää pystyä keskustelemaan.
On minulla itsellänikin mielipide, minun oma näkemykseni on että kaikki väkivalta on tuomittavaa niin siellä kiovan mellakoissa kun täällä suomessakin. Joka tapauksessa venäjälä ei ole mielestäni mitään oikeutta lähettää itsenäiseen valtioon tuhansia sotilaita ns” turvaamaan siellä olevaa venäläis vähemmistöä ja sen jälkeen pyrkiä integroimaan osaa tästä maasta itseensä. En tiedä onko näkemykseni ihan oikea, mutta eikö venäjä voisi evakuoida siellä itsensä turvattomiksi tuntevat venäläiset takaisin turvalliseen kotimaahansa. Vähemmistöjä on toki suojeltava ja niiden oikeuksia puolustettava, mutta tälläinen toiminta on tuskin se tehokkain ja järkevin.
Lähteet:

http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/hemmokoskiniemi        
Hemmo Koskiniemen blogi.
http://jussina.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/jussina
Juhani Putkinen blogi.

 

 

Tuomas Koskiniemi

TuomasKoskiniemi
Perussuomalaiset Rovaniemi

Lähihoitaja, valtuutettu ja tiktokkaaja Rovaniemeltä.

Tiktok tili. Löytyy myös kotisivun takaa. Paaha seurantaan.
https://www.tiktok.com/@tuomaskoskiniemi?_t=8ZNHrUH5Z2L&_r=1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu