TuomasKoskiniemi maalaisjärki kunniaan

Sarjakuristaja todisti, oikeusjärjestelmässä ihmishengen mentävä aukko.

  • Pidätyskuva
    Pidätyskuva
  • Penttilä savonsanomat
    Penttilä savonsanomat

Sarjakuristaja Jukka Torsten Lindholm, Michael Maria Pentholm ja Michael Penttilä nimillä tunnettu psykopaatti tuntuu pyörittävän suomen lakia kuin omaansa. Kerta toisensa jälkeen hän on vapautunut kiven sisältä ja aina on käynyt se pahin. Joltaki on lähtenyt henki.

 

 

Suomen laki ei tunne sanaa sarjamurhaaja. En tiedä, mutta olisiko aika alkaa tuntemaan. Nyt neljä varmistettua henkirikosta takana, josta oletetusti viimeisimmästä onneksi läpsähti elinkautinen. Toki tuo on vasta käräjäoikeuden tuomio. Toki elinkautisestakin voipi päässä pois ku aikansa istuu. Mutta näillä näkymin herra Penttilä ei aiheuta harmia muurien ulkopuolella ainakaan 12 vuoteen.

 

Hänen luonnehäiriö, fetissi tai mikään muukaan ei suomessa ole luokiteltu taudiksi, jolloin häntä ei voida sijoittaa tahdonvastaiseen hoitoon määritelemättömäksi ajaksi. Pakkolaitos/pytty vangiksikaan häntä ei voida sijoittaa, koska se käsitteenä poistui 2005-2006.

 

 

Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisi eli tunnetummin FBI on määritellyt tämän meijän sarjakuristajan sarjamurhaajaksi. Olisi mielenkiintoista tietää miksi FBI ylipäätänsä on Penttilän arvioinut. 

Suomessa Penttilästä on tehty ns" vaarallisuus arvio, jonka mukaan Penttilä on määritelty erittäin vaaralliseksi. Penttilän kaltaisia erittäin vaaralliseksi arvioituja on suomessa noin sata.

 Hyvänä esimerkkinä toimii esimerkiksi Pasi Räty. Hän vapautui (elinkautisesta "22v") vuonna 2012 ja noin kuukautta myöhemmin pisti kylmäksi 31 vuotiaan miehen.

 

Näitä ku lueskelee ja tutkii on selvää, että meidän oikeusjärjestelmässä on ihmishengen kokoinen aukko. Käytännössä nyky meiningillä Penttilällä on teoreettinen mahdollisuus tehdä viideskin henkirikos tulevaisuudessa. Sikäli kun nämä neljä uhria ovat varmasti korva merkitty Penttilälle. Itselläni heräsi kysymys voisikohan uhreja olla enemmänkin?

 

Meillä on suomessa ihan super asiantuntijoita, joita kannattaisi kuunnella kun aletaan miettimään pakkokeinoja Penttilän kaltaisille erittäin vaarallisille ihmisille. 

Esimerkkinä ylilääkäri Hannu Lauerma, joka on tutkinut pahuutta ja sen anatomiaa. Kriminaali psykiatria taitaa olla se sana, jolla esimerkiksi Penttilän tulevaisuutta pitäisi alkaa katselemaan. Uskon, että Hannulla on varmasti jopa kansainvälisellä tasolla merkittäviä näkemyksiä ja tietoa vaarallisten ihmisten arvioinnista ja riskitekijöistä. Pari hänen luentoaan olen kuunnellut youtubesta ja olen aika vaikuttunut hänen tutkimuksistaan. 

 

 

Pidän aika epätodennäköisenä, että kukaan terve ihminen tekisi 4 henkirikosta täysin samalla kaavalla. Penttilä on kuristanut jokaisen uhrinsa. Ei jotenkin käy järkeen, että hänen mielenterveytensä olisi kunnossa.

 

 Penttilän Rikokset

-1981 ehdollinen, pahoinpitelyä kuristamista uhkailua. Uhrina 16v tyttö. 

 

-1984 eka linnatuomio varkauksista yms. 

 

-1985 tappo. Myöhemmin hovioikeus tulkitsi törkeä pahoinpitely ja kuoleman tuottamus. Kuristi äitinsä jäi kiini vasta 1986. 

 

-1986 tappo ja vapaudenriisto ja nippu muita syytteitä. Nappasi pari 12v tyttöä, toisen kuristi hengiltä, toinen selvisi, mutta joutui seksuaalisen väkivallan uhriksi. Linnaa tuli 1987 seitsämän vuotta. 

 

- 1993 tappo. Kuristi 42v naisen hengiltä mummonsa asunnossa. 10,5v vankeutta

 

-2009 taponyritys

 

-2009 toinen taponyritys

 

-2009 kolmas taponyritys näistä kolmesta yrityksestä 4v5kk. Hovioikeus ei tulkinnut näitä taponyritykseksi

 

-2009 törkeä raiskaus ja vapaudenriisto. 

 

-2009 törkeä pahoinpitely 4v 4kk yhteis tuomio törkeän vapaudenriiston ja raiskauksen kanssa. 

 

- 2015 vankila pako

 

-2017 törkeä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu. 2v 6kk ehdotonta

 

-2018 murha. elinkautinen. 

 

Että semmosta kevyttä settiä. 

 

KYSYN VAA ET MISSÄ MÄTTÄÄ.

 

Tuomas Koskiniemi

Lähde: https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Jukka_Lindholm

 

https://youtu.be/vdyHBSl2eW4

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Minäkin tein aikanaan vaarallisuusarvion yhdestä moninkertaisesta murhaajasta. Suositukseni oli, jotta ei saa koskaan vapauttaa. Hoivioikeus kymmenisen vuotta myöhemmin vapautti.

Tuli uusi henkirikos.

Käyttäjän TuomasKoskiniemi kuva
Tuomas Koskiniemi

On vähän outoa että tällaisia arvioita tehdään ilman että ne vaikuttavat mihinkään.

Käyttäjän TuomasKoskiniemi kuva
Tuomas Koskiniemi

Toimituksen poiminnat